Допомога користувачу

help-login

Повідомлення

П

Як мені видалити отримані і відправлені повідомлення?

В
Щоб видалити повідомлення в Вашій папці "Вхідні" та "Надіслані", встановіть галочку поруч з повідомленням, яке Ви хочете видалити. Ви можете видалити всі повідомлення на поточній сторінці, натиснувши на галочку поруч з "Тема" у верхній частині сторінки. Потім натисніть на кнопку "Видалити виділені".

Видалені повідомлення з Вашої папки "Вхідні" будуть автоматично переміщені в папку "Видалені". Повідомлення в папці "Видалені" будуть остаточно видалені через 2 дні. Якщо Ви випадково видалили повідомлення, яке Ви хотіли зберегти, то Ви можете повернути його в папку "Вхідні", натиснувши на галочку поруч з повідомленням, яке Ви хочете відновити. Ви можете відновити всі повідомлення в папці "Видалені", натиснувши на галочку поруч з "Тема" у верхній частині сторінки. Потім натисніть кнопку "Повернути дo Вхідних". Після видалення повідомлення з папки "Надіслані", Ви більше не зможете відновити його.

Будь ласка, зверніть увагу, що якщо Ви видалите повідомлення, то всі копії цього повідомлення будуть також видалені. Це означає, що, якщо Ви скопіюєте лист в іншу папку і потім видалите його з папки "Вхідні", то копія з іншої папки буде теж видалена. Також, якщо Ви видалите повідомлення з іншої папки, його копія в папці "Вхідні" буде теж видалена.

Всі повідомлення будуть автоматично видалені через два місяці.