Matchar och sökning

F

Hur gör jag för att lägga till, se, eller radera mina favoriter?

S
Din lista över favoriter är ett bra sätt att hålla ordning på medlemmar som du är lite extra intresserad av. .

Lägg till i favoriter
För att lägga till en medlem på din lista över favoriter, klicka på ”Lägg till favorit” ikonen eller länken på medlemmens profil eller sökresultat.

Visa favoriter
För att se din lista över favoriter, välj ”Mina favoriter” från aktivitetsmenyn på ditt kontos hemsida.

Radera favoriter
Öppna din lista över favoriter och markera boxen över medlemmens bild. Du kan välja alla dina favoriter genom att klicka på ”Välj alla”-knappen som finns nära sidans topp. Klicka sedan på ”Radera favoriter” för att radera de favoriter som du valt.