Intresse

F

Vad betyder "Visa intresse" och hur fungerar det?

S
Om du söker bland våra medlemmar och finner någon som du är intresserad av, men som du inte känner dig redo att kontakta ännu, klicka på "Visa intresse" (visas som ett hjärta). Detta är ett perfekt sätt att ta ett första steg utan att skriva ett meddelande. Medlemmen kommer att notifieras om att någon är intresserad, och de kan visa intresse tillbaka. Om de visar intresse tillbaka, så kanske du känner dig redo att skicka ett meddelande och ta er relation ytterligare ett steg.

Du kan endast visa intresse av en medlem en gång.

Detaljerad bild av Visa intresse - Klicka på bilden för att se en större version

detailview - Please click to view a larger version

Grundläggande bild av Visa intresse

basicview

Visa intresse i fotovisning

photoview