Meddelanden

F

Hur använder jag systemet för meddelanden?

S
Vårt meddelandesystem är ett av många sätt som medlemmar kan utnyttja för att kommunicera med varandra på vår sida. Medlemmar kan skicka och mota meddelanden utan att behöva använda sin egen privata e-postadress om de så önskar.

För att skicka ett meddelande till en annan medlem, klicka på länken ”Skicka meddelande” (visas som en språkbubbla) på medlemmens profil. Om du redan tidigare har kommunicerat med denna medlem, så kommer detta att visas under medlemmens profilsammanfattning. Skriv ditt meddelande i boxen och klicka på ”Skicka meddelande”-knappen. Beroende på vilket medlemskap som du använder dig av, och vem du skickar ditt meddelande till, så kommer du att ha olika valmöjligheter:
  • Standard medlemskap medlemmar som skickar ett meddelande till en annan Standard medlem kan välja ett ämne för meddelandet under ”Ämne”-alternativet. Du kan även skriva ett personligt meddelade, men mottagaren kan inte läsa det såvida medlemmen inte uppgraderar sitt medlemskap.
  • Meddelanden mellan Guld eller Platini medlemmar och andra medlemmar kan inkludera ett personligt ämne och meddelande.

För att svara på ett meddelande som du har mottagit, skriv in ditt svar i boxen under medlemmens meddelande till dig, och klicka sedan på ”Skicka meddelande”-knappen.

När du får ett meddelande så kommer det att visas i din inkorg. Du kan nå din inkorg genom att klicka här, eller genom att välja ”Meddelanden” från menyn på ditt kontos hemsida. Nedan följer en översikt över din inkorg, klicka på bilden för att förstora den:

mailsystem

Alla meddelanden raderas automatiskt efter 2 månader, oavsett om de är lästa eller inte. För mer information om din inkorgs filter, vänligen klicka här. För mer information om hur du kan hantera din inkorg och mappar, vänligen klicka här.