Pomoc użytkownika

help-login

Opcje członkostwa i płatności

Q

Jak anulować automatyczne odnawianie członkostwa?

A
Twoje członkostwo zostanie automatycznie odnowione. W każdej chwili możesz zrezygnować z automatycznego odnawiania. Jeżeli nie zrezygnujesz, Twoja subskrypcja zostanie automatycznie odnowiona na określone okresy.

Możesz wyłączyć automatyczne odnawianie, klikając tutaj lub wybierając "Rozliczenia" z menu Ustawienia na Twojej stronie głównej. Kliknij "Nie" obok "Automatycznie odnowić członkostwo?", a następnie kliknij przycisk "Zapisz". Zostaniesz poproszony o potwierdzenie swojego wyboru: kliknij "Wyłącz automatyczne pobieranie płatności". Twoje automatyczne odnawianie będzie wyłączone na aktualny okres członkostwa. W każdej chwili możesz zmienić tę opcję z powrotem na "Tak".

Aby mieć pewność, że Twój wybór został poprawnie przetworzony przez nasz system, zalecamy, abyś dokonywał wszelkich zmian w swoich ustawieniach automatycznego odnawiania co najmniej 48 godzin przed wygaśnięciem Twojego członkostwa.

Jeżeli ta opcja nie jest widoczna w Twoich ustawieniach Członkostwa, automatyczne odnawianie jest niedostępne dla Twojego aktualnego członkostwa. Twoje członkostwo NIE zostanie automatycznie odnowione.