Pomoc użytkownika

help-login

Wiadomości

Q

Jak mogę usunąć otrzymane i wysłane wiadomości?

A
Aby usunąć wiadomości ze skrzynki odbiorczej lub nadawczej, kliknij przycisk „Usuń” w prawym górnym rogu, zaznacz przycisk opcji przy wiadomości, którą chcesz usunąć i kliknij „Usuń” na dole strony.

Usunięte wiadomości ze skrzynki odbiorczej zostaną przeniesione do kosza. Wiadomości w koszu zostaną automatycznie trwale usunięte po 2 dniach. Jeżeli przez pomyłkę usuniesz wiadomość, którą chcesz zachować, możesz przenieść ją z powrotem do skrzynki odbiorczej. Aby to zrobić, kliknij przycisk „Przenieś do odebranych” i zaznacz przycisk opcji przy wiadomości, którą chcesz przywrócić. Następnie kliknij „Przenieś do odebranych” na dole strony. Pamiętaj, że wiadomości usunięte ze skrzynki nadawczej nie mogą zostać przywrócone.

Pamiętaj, że jeśli usuniesz wiadomość, zostaną również usunięte wszystkie jej kopie. Oznacza to, że jeżeli skopiujesz wiadomość do folderu, a następnie usuniesz ją ze skrzynki odbiorczej, kopia w folderze także zostanie usunięta. Podobnie jeśli usuniesz wiadomość z folderu, zniknie ona także ze skrzynki odbiorczej.

Wszystkie wiadomości są automatycznie usuwane po 2 miesiącach.