Medlemshjelp

help-login

Partnertreff og søk

Spm

Hvordan endrer jeg måten jeg ser søkeresultatene mine på?

Sv
Du kan se søkeresultatene dine med forskjellige detaljnivåer ved å velge en annen visning. Velg visningen du ønsker ved å klikke hensiktsmessig knapp ved siden av "Se:" øverst på søkeresultatsiden. I bilde, grunnleggende, og detaljvisning, kan du rulle gjennom sidene med resultater ved å klikke "Første", "< Forrige", "Neste >", eller "Siste"-knappene nær øverste høyre hjørne på siden. I profilvisning kan du rulle gjennom hver profil, som samsvarer med dine søkekriterier, en om gangen ved å klikke "<< Forrige" eller "Neste >>"-knappene nær øverste høyre hjørne på siden. Klikk "Returner til resultatene"-knappen nær øverste venstre hjørne på siden for å bli tatt tilbake til den forrige visningen.

Bildevisning
I bildevisning vises kun medlemmets Hoved-Bilde; ingen informasjon om det medlemmet vises. Dersom du plasser musepekeren din over et bilde vil medlemmets navn, alder, og plassering bli vist. Under medlemmets bilde dukker 5 små ikoner opp for handlingene du kan utføre. Klikk ikonet for å utføre den handlingen.

photoview

Dette medlemmet har også ekstra bilder. Klikk medlemmets bilde for å se mer.

Grunnleggende visning
I grunnleggende visning vises medlemmets Hoved-Bilde sammen med en kort oversikt over medlemmet. Under medlemsoversikten dukker 5 små ikoner opp for handlingene du kan utføre. Klikk ikonet for å utføre den handlingen. Disse ikonene er de samme som dem i bildevisning. Denne visningen er standard for de fleste søkene.

basicview

Detaljvisning
I detaljvisning vises begynnelsen av medlemmets beskrivelse. Vennligst klikk på bildet under for å se en større versjon.

detailview - please click to view a larger version of the image

Profilvisning
Denne visningen viser medlemmets hele profil. Du kan rulle gjennom hver profil som samsvarer med dine søkekriterier en om gangen ved å klikke "<< Forrige" eller "Neste >>"-knappene nær øverste høyre hjørne på siden. Klikk "Returner til resultatene"-knappen nær øverste venstre hjørne på siden for å bli tatt tilbake til den forrige visningen.