Meldinger

Spm

Hvordan oversetter jeg meldinger?

Sv
Platinamedlemmer kan bruke oversettelsesverktøyet for å oversette meldinger fra andre medlemmer. Gull- og standardmedlemmer kan også oversette meldinger de mottar fra platinamedlemmer. Når du ser en melding du ønsker å oversette , klikk "Oversett"-koblingen og velg det hensiktsmessige språkparet. Klikk så "Ok". Den oversatte meldingen vil dukke opp. Du kan bytte mellom de originale og oversatte versjonene ved å klikke knappene over meldingen, eller lukke oversetteren ved å klikke "X"-knappen.

Bemerk vennligst at siden dette er et automatisert system, vil kanskje oversettelsen være feil dersom medlemmets melding inneholder stave- eller grammatiske feil . For en liste over språk tilgjengelig for oversettelse, vennligst klikk her.