Medlemshjelp

help-login

Meldinger

Spm

Hvordan sletter jeg mine mottatte og sendte meldinger?

Sv
For å slette meldinger i inn- eller utboksen din, klikk avkryssningsruten ved siden av meldingen du ønsker å slette. Du kan slette alle meldingene på denne siden ved å klikke avkryssningsruten ved siden av "subjekt" nær toppen av siden. Klikk så "Slett merkede"-knappen.

Slettede meldinger fra innboksen din vil automatisk gå til din søppelkurv. Meldinger i søppelkurven din vil automatisk bli permanent slettet etter 2 dager. Dersom du utilsiktet sletter en melding du ønsker å beholde, kan du returnere den til din innboks ved å klikke avkryssningsruten ved siden av meldingen du ønsker å hente. Du kan hente alle meldingene i søppelkurven din ved å klikke avkryssningsruten ved siden av "subjekt" nær toppen av siden. Klikk så "Returner til innboks"-knappen. Når du har slettet en melding fra din utboks, kan du ikke hente den tilbake.

Bemerk vennligst at dersom du sletter en melding, vil alle kopier av den meldingen også bli slettet. Dette betyr at dersom du kopierer en melding til en mappe og så sletter den fra innboksen din, vil kopien i mappen også bli slettet. Likeledes, dersom du sletter en melding fra en mappe, vil kopien i innboksen din også bli slettet.

Alle meldingene slettes automatisk etter 2 måneder.