Partnertreff og søk

Spm

Hvordan legger jeg til eller endrer mine preferanser for partnertreff?

Sv
For å oppdatere dine partnerpreferanser, vennligst klikk her, eller velg "Treff" fra "Rediger profil"-menyen på medlemshjemmesiden din.

Dine partnerpreferanser brukes på følgende måter:
  • For å lage "Treff"-søkeresultatene når "Treff"-koblingen øverst på de fleste sidene på nettstedet klikkes
  • For dine standard søkekriterier
  • For dine "Anbefalte partnere" på medlemshjemmesiden din
  • Som kriterier for "Dine nye InternationalCupid.com-partnertreff!"-e-post vi vil sende deg fra tid til annen