Profilhåndtering

Spm

Hvordan legger jeg til eller endrer min ekstra profilinformasjon?

Sv
Sammen med din grunnleggende profilinformasjon kan du også legge til informasjon om dine hobbyer, interesser og personlighet på profilen din.

For å legge til dine hobbyer og interesser, klikk her, eller velg "Hobbyer & interesser" fra "Rediger profil"-menyen på medlemshjemmesiden din.

For å legge til din personlighetsprofil, klikk her, eller velg "Personlighetsspørsmål" fra "Rediger profil"-menyen på medlemshjemmesiden din.

Vi tilbyr også en funksjon kalt CupidTags. CupidTags gjør at du kan "merke" profilen din med ord som du føler beskriver deg selv. For å legge til CupidTags på profilen din, klikk her, eller velg "CupidTags" fra "Rediger profil"-menyen på medlemshjemmesiden din.