Berichten

Q

Hoe rapporteer ik verdachte of bedreigende berichten?

A
Indien u een bericht ontvangt van een lid en u vindt dat offensief of beledigend, of u denkt dat het betreffende lid niet echt is, of een lid vraagt u om geld; dan kunt u dat lid aan ons rapporteren zodat wij passende maatregelen kunnen treffen.

Klik eenvoudigweg op 'Misbruik Melden' (weergegeven met een "!" icoon) als u het betreffende bericht leest.

Er zal u gevraagd worden een reden op te geven van uw rapportage en om u de gelegenheid te geven extra informatie te geven. Klik daarna op de "Versturen" knop.