Leden help

help-login

Berichten

Q

Hoe verwijder ik ontvangen en verstuurde berichten?

A
Om berichten in uw Ontvangen of Verzonden box te verwijderen klikt u op de "Verwijderen" knop in de rechter bovenhoek, zet een vinkje naast het bericht dat u wilt verwijderen. Klik dan op de "Verwijderen" knop onderaan op de pagina.

Verwijderde berichten uit uw Ontvangen box gaan automatisch naar de prullenbak. Berichten in de prullenbak worden automatisch verwijderd na twee dagen. Als u per abuis een bericht heeft verwijderd dat u eigenlijk wilt bewaren kunt u het terugzetten in de Ontvangen box door te klikken op de "Terug naar Ontvangen box" knop; zet een vinkje voor het betreffende bericht en klik dan op de "Terug naar Ontvangen box" onderaan op de pagina. Zodra u een bericht uit de "Verzenden" box heeft verwijderd kunt u dat niet meer terughalen.

Merk op a.u.b. dat als u een bericht verwijderd, ook alle kopieën ervan verwijderd worden. Dit betekent dat als u een bericht heeft gekopiëerd naar een map en het verwijdert uit de Ontvangen box, ook de kopie in een andere map verwijderd zal worden. Dit geldt tevens andersom, bij verwijdering uit een map, zal ook het originele bericht in de Ontvangen box verwijderd worden.

Alle berichten worden automatisch verwijderd na twee maanden.