Berichten

Q

Hoe gebruik ik het berichtensysteem?

A
Ons berichtensysteem is een van de verschillende manieren waarop leden op onze website met elkaar kunnen communiceren. Leden kunnen berichten versturen en ontvangen zonder hun privé emailadres te hoeven prijsgeven als ze dat niet willen.

Om een bericht naar een ander lid te versturen klikt u op de "Bericht Versturen" link (zichtbaar door een spraakballon icoon) op het profiel. Als u al eerder communiceerde met dat lid, zal dat zichtbaar zijn onder hun profielsamenvatting. Schrijf uw bericht in het daarvoor bestemde veld en klik op de "Bericht Versturen" knop. Afhankelijk van het soort lidmaatschap en aan wie u het bericht wilt versturen heeft u verschillende opties:
  • Standaard leden die berichten aan andere standaard leden versturen. Standaard leden kunnen een onderwerp kiezen voor hun bericht uit het "Onderwerp:" drop-down menu. U kunt ook een persoonlijke boodschap schrijven, maar de ontvanger kan dat pas lezen als een lid zijn of haar lidmaatschap upgradet.
  • Berichten tussen Goud- of Platina leden met andere leden kunnen een gepersonaliseerd onderwerp en bericht bevatten.

Om een bericht te beantwoorden wat u ontvangen heeft, typt u uw antwoord in het daarvoor bestemde veld onder het ontvangen bericht en klik daarna op de "Bericht Versturen" knop.

Als u een bericht ontvangt, zal dat in uw Postvak In verschijnen. U kunt die benaderen door hier te klikken, of door te kiezen voor "berichten" in het menu op uw leden startpagina. Hieronder is een overzicht van uw Postvak In, klik op de afbeelding om een grotere te zien aub.:

mailsystem

Alle berichten worden na twee maanden automatisch verwijderd, of ze nu gelezen zijn of niet. Voor meer informatie over uw Berichtenfilter, aub. klik hier. Voor meer informatie over het beheer van uw Postvak In aub. klik hier.