Veiligheid en zekerheid

Q

Hoe rapporteer ik misbruik?

A
U kunt een ander lid rapporteren vanaf diverse plaatsen op de site:
  • Berichten: klik op "Misbruik rapporteren" (weergegeven door ! icoon) terwijl u het bericht leest
  • Ledenprofiel: klik op "Misbruik rapporteren" (weergegeven door ! icoon)
  • Instant Messenger: klik het "Meer" menu (weergegeven met 3 stippen) en klik op "Misbruik rapporteren"

Er zal u gevraagd worden een reden voor de rapportage op te geven en aanvullende informatie te geven, klik dan op de "Versturen" knop. Geef a.u.b. zoveel mogelijk informatie en bewijsmateriaal zodat we uw rapportage zorgvuldig kunnen onderzoeken.