Tagsági súgó

help-login

Tagsági opciók és fizetés

K

Hogyan törölhetem az automatikus újraszámlázást?

V
Tagságodat automatikusan meghosszabbítjuk és újraszámlázzuk, de az automatikus meghosszabbítást bármikor lemondhatod.

Az automatikus meghosszabbítást ide kattintva tudod lemondani, de ugyanezt megteheted a profilod főoldalán lévő Beállítások menüben a "Számlázás" linkre kattintva. A "Tagságom automatikus meghosszabbítása" opciót állítsd "Nem"-re, majd nyomd meg a "Mentés" gombot. Ezután meg kell erősítened, hogy valóban ki akarod kapcsolni az automatikus újraszámlázást. Ha ezt jóváhagytad, az adott előfizetési ciklusra kikapcsoltad az automatikus meghosszabbítást. Ezen a beállításon bármikor módosíthatsz.

Hogy rendszerünk időben feldolgozza a kérelmedet, a tagság lejárta előtt legalább 48 órával végezd el automatikus meghosszabbítás beállítását.

Ha ezt az opciót nem látod a Beállítások között, az azért lehet, mert a jelenlegi tagságodnál nem érhető el. Tagságod NEM lesz automatikusan meghosszabbítva.