Tagsági súgó

help-login

Üzenetek

K

Hogyan tudom törölni a beérkező és küldött üzeneteimet?

V
Beérkező vagy elküldött üzeneteid törléséhez nyomd meg a jobb felső sarokban található "Törlés" gombot, majd jelöld ki a törölni kívánt üzenetet. Kijelölés után nyomd meg az oldal alján található "Törlés" gombot.

A törölt üzenetek automatikusan a Kukába kerülnek. A Kuka tartalma 2 nap után véglegesen törlődik. Ha véletlenül töröltél egy üzenetet, az oldal alján található "Vissza a Beérkezett üzenetekhez" gomb megnyomásával visszahelyezheted azt az eredeti mappába. Az elküldött üzeneteket törlés után nem lehet visszaállítani.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az üzenet törlésével az összes másolata is törlődik. Ha tehát átmásolsz egy üzenetet egy mappába, majd törlöd azt a Beérkezett üzenetek mappából, az átmásolt példány is törlődni fog. Továbbá ha a másolati példányt törlöd, az eredeti is törlődni fog a Beérkezett üzenetek mappából.

Minden üzenet 2 hónap után automatikusan törlődik.