Jäsenyysvaihtoehdot ja maksut

K

Miten peruutan jäsenyyden automaattisen uusimisen?

V
Jäsenyytesi uusitaan automaattisesti. Voit sulkea automaattisen uusimispalvelun milloin tahansa. Mikäli et ole sulkenut sitä, uusitaan jäsenyytesi automaattisesti mainitulle ajanjaksolle.

Voit perua automaattisen uusimisen klikkaamalla tästäe, tai valitsemalla jäsensivusi Asetukset-valikosta "Laskutus". Klikkaa "ei" kohtaan "Uusi jäsenyyteni automaattisesti?" ja sitten "Tallenna". Sinua pyydetään vahvistamaan valintasi: klikka "Lopeta automaattinen laskutus". Jäsenyytesi uusiminen on nyt peruutettu alkaen kuluvasta jäsenkaudesta. Voit ottaa uusimispalvelun uudelleen käyttöön milloin tahansa klikkaamalla "Kyllä".

Ehtiäksemme käsitellä valintasi, teethän mahdolliset muutokset automaattiseen uusimiseen viimeistään 48 tuntia ennen jäsenkautesi päättymistä.

Mikäli et näe tällaista vaihtoehtoa jäsenyysasetuksissasi, automaattinen uusimispalvelu ei ole käytettävissäsi. Jäsenyyttäsi EI uusita automaattisesti.