Kiinnostus

K

Mitä tarkoittaa "Osoita kiinnostusta" ja miten se toimii?

V
Mikäli selaat sivuston jäseniä ja kiinnostut jostakin, muttet vielä ole valmis tai et voi lähettää viestiä, klikkaa "Osoita kiinnostusta" (sydänikoni) ja riko jää. Jäsen saa ilmoituksen kiinnostuksenosoituksesta ja voi osoittaa kiinnostusta sinulle takaisin. Mikäli hän tekee niin, voit vastata viestillä ja viedä orastavaa suhdettanne eteenpäin.

Voit osoittaa kiinnostusta samalle jäsenelle vain kerran.

"Osoita kiinnostusta" yksityiskohtaisessa näkymässä - klikkaa kuva suuremmaksi.

detailview - Please click to view a larger version

"Osoita kiinnostusta" perusnäkymässä

basicview

"Osoita kiinnostusta" kuvanäkymässä

photoview