Viestit

K

Mistä näen, onko lähettämäni viestit luettu?

V
Kaikki lähettämäsi viestit tallentuvat automaattisesti Lähetetyt-kansioon. Päästäksesi Lähetetyt-kansioosi, klikkaa tästä, tai valitse valikosta "Viestit" ja "Lähetetyt". Lähetettyjen viestien statukset ilmaistaan seuraavasti:

• Jos lähettämääsi viestiä ei ole luettu, viestin vieressä näkyy pystymallinen palkki. Jos jäsen on yrittänyt lukea viestin, mutta ei ole saanut sitä auki, koska olette molemmat perustason jäseniä, viestin vieressä näkyy puhekupla "!"-merkillä
  • Pystymallinen palkki häviää, kun viestisi on luettu.
  • Nuoli jäsenen kuvan päällä tarkoittaa, että viesti on luettu ja jäsen on myös vastannut siihen. Voit nähdä kaikki aiemmat viestinne klikkaamalla viestin otsikkoa