Viestit

K

Miten viestiominaisuutta käytetään?

V
Viestitoimintomme on yksi monista tavoista kommunikoida muiden jäsenten kanssa sivustollamme. Jäsenet voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä ilman, että heidän täytyy paljastaa henkilökohtaisia sähköpostiosoitteitaan, elleivät he halua.

Lähettääksesi viestin toiselle jäsenelle, klikkaa "Lähetä viesti" (puhekuplaikoni) tämän profiilissa. Mikäli olet aiemmin kommunikoinut tämän jäsenen kanssa, se näkyy hänen profiilissaan. Kirjoita viestisi sille varattuun laatikkoon ja klikkaa "Lähetä viesti". Riippuen jäsenyydestäsi ja kelle lähetät viestiä, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:
  • Perusjäsen, joka lähettää viestiä toiselle perusjäsenelle, voi valita alasvetovalikosta aiheen viestilleen. Voit myös kirjoittaa personoidun viestin, mutta vastaanottaja ei pääse lukemaan sitä, ellei jompikumpi teistä päivitä maksulliseen jäsenyyteen.
  • Kulta- ja Platina-jäsenten väliset viestit kaikkien muiden jäsenten kanssa voivat sisältää henkilökohtaisen aiheen ja viestin.

Vastataksesi sinulle lähetettyyn viestiin, kirjoita viestisi saamasi viestin alle ja klikkaa "lähetä viesti".

Kun sinulle saapuu viesti, se näkyy Saapuneet-kansiossasi. Pääset lukemaan viestisi klikkaamalla tästä, tai valitsemalla jäsensivultasi "Viestit". Alla näet havainnekuvan Saapuneet-kansiostasi, saat sen suuremmaksi klikkaamalla:

mailsystem

Kaikki viestit poistetaan automaattisesti kahden kuukauden kuluttua huolimatta siitä, onko ne luettu vai ei. Lukeaksesi lisää viestisuodattimesta, klikkaa tästä. Lukeaksesi lisää viestiesi jakamisesta kansioihin, klikkaa tästä.