Matches og søgning

?

Hvordan kan jeg tilføje, vise, eller slette mine favoritter?

!
Din Favorit-liste er en god måde at holde styr på de medlemmer, du er specielt interesseret i.

Tilføj som Favorit
For at tilføje et medlem til din Favorit-liste, klik linket "Tilføj som Favorit" eller ikonet på medlemmets profil eller i søgeresultaterne.

Se Favoritter
For at se dine Favoritter, vælg "Mine Favoritter" i Aktivitetsmenuen på din startside.

Slet Favoritter
Åben din Favorit-liste, og derefter sæt kryds i feltet over medlemmets billede. Du kan vælge alle dine favoritter ved at klikke på "Vælg Alle" knappen øverst på siden, og derefter klikke på "Slet Favoritter" knappen for at slette de favoritter, du har valgt.