Interesse

?

Hvad betyder "Vis interesse" og hvordan virker det?

!
Hvis du er i gang med at søge mellem vores medlemmer og finder en person, du er interesseret i, kan du, selvom du ikke er i stand til at sende eller læse beskeder endnu, vise din interesse for vedkommende ved at klikke på "'Vis interesse'" knappen (illustreret med et hjertesymbol), og dette er en rigtig god måde at bryde isen på. Medlemmet vil modtage en notifikation, at en anden person er interesseret, og de gengælder eventuelt med en 'Vis interesse' til dig. Hvis de gør det, bør du sende dem en besked for at videreudvikle jeres blomstrende forhold.

Du kan kun sende en 'Vis interesse' til et medlem en enkelt gang.

'Vis interesse' Detaljeret Overblik - venligst klik på billedet for at forstørre det.

detailview - please click to view a larger version

'Vis interesse' Basisoverblik

basicview

'Vis interesse' Billedeoverblik

photoview