Beskeder

?

Jeg har fået en notifikation om, at jeg har modtaget en besked, men jeg kan ikke se den.

!
Hvis du har modtaget en notifikation om en ny besked, men du ikke kan finde beskeden i din Indbakke, kan dette skyldes følgende:
  • Medlemmets profil afventer godkendelse
  • Medlemmet er blevet midlertidigt fjernet fra vores side pga. brud på vores brugerbetingelser
  • Medlemmet har fjernet sin profil fra siden
  • Medlemmet er blevet permanent fjernet fra siden pga. brud på vores brugerbetingelser

Vi foreslår, at du venter 24 timer og tjekker igen. Hvis du stadig ikke kan se beskeden, og du mener, at ovenstående ikke er årsagen, bedes du kontakte os, så vi kan se på sagen.