Medlemshjælp

help-login

Beskeder

?

Hvordan sletter jeg mine modtaget og sendte beskeder?

!
For at slette beskeder i din Indbakke eller Udbakke skal du klikke på knappen "Slet" i øverste højre hjørne og sætte kryds i valgknappen ved siden af den besked, du ønsker at slette. Derefter skal du klikke på knappen "Slet" nederst på siden.

Slettede beskeder fra din Indbakke bliver automatisk flyttet til din "Slettet post". Beskeder i din "Slettet post" bliver automatisk slettet permanent efter 2 dage. Hvis du ved en fejl har slettet en besked, som du gerne vil beholde, kan du gendanne den og returnere den til din Indbakke ved at klikke på knappen "Returner til Indbakke", og sæt kryds i valgknappen ved siden af den besked, du vil gendanne. Derefter skal du klikke på knappen "Returner til Indbakke" nederst på siden. Når du har slettet en besked fra din Udbakke, kan du ikke gendanne den.

Bemærk venligst, at hvis du sletter en besked, bliver alle kopier af den besked også slettet. Det betyder, at hvis du kopierer en besked til en mappe og derefter sletter den fra din Indbakke, bliver den pågældende kopi i mappen også slettet. Det er også sådan, at hvis du sletter en besked i en mappe, bliver kopien i din Indbakke også slettet.

Alle beskeder bliver automatisk slettet efter 2 måneder.