Beskeder

?

Hvordan bruger jeg beskedsystemet?

!
Vores beskedsystem er en af de mange måder, som medlemmer bruger til at kontakte hinanden på vores side. Medlemmer kan sende og modtage beskeder uden at angive deres private e-mailadresse, hvis de ikke ønsker det.

For at sende en besked til et andet medlem, klik linket "Send Besked" (illustreret med et ikon af en taleboble) på deres profil. Hvis du har haft tidligere kontakt med dette medlem, bliver det vist i opsummeringen på deres profil. Skriv din besked i feltet og klik "Send Besked" knappen. Altafhængigt af dit medlemskabsniveau og hvem du sender beskeden til, har du nu forskellige muligheder:
  • Standardmedlemmer, der sender en besked til andre Standard medlemmer, kan vælg et emne til deres besked i "Emne:" drop-down-menuen. Du kan også skrive en personlig besked, men modtageren kan ikke læse den, medmindre en af jer opgraderer jeres medlemskab.
  • Beskeder mellem Guld- eller Platin-medlemmer og andre medlemmer kan indeholde et skræddersyet emne og besked.

Vil du besvare en besked, som du har modtaget, skal du skrive din besked i feltet under medlemmets besked, og derefter klikke på "Send Besked" knappen.

Når du modtager en besked, lander den i din indbakke. Du kan få adgang til denne ved at klikke her, eller ved at vælge "Beskeder" i menuen på din startside. Herunder får du et overblik over din indbakke, klik venligst på billedet for at forstørre det:

mailsystem

Alle beskeder bliver automatisk slettet efter 2 måneder, uanset om de er blevet læst eller ej. For mere information om dit Indbakkefilter, venligst klik her. For mere information om hvordan du sorterer din Indbakke i mapper, venligst klik her.