Medlemshjælp

help-login

Fotoadministration

?

Hvordan gemmer eller viser jeg mit billede?

!
Du kan skjule eller vise billeder på din profil på din Billede-side ved at klikke her, eller ved at vælge "Billeder" i Rediger Profil-menuen på din startside. Vil du skjule et billede, skal du klikke "Rediger billede" under det billede, du ønsker at skjule. Derefter vælger du "Skjul". Klik "Ja"-knappen, når du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil skjule dit billede. Dit billede er nu skjult. Vil du vise dit billede igen, skal du klikke "Rediger billede" og derefter vælg "Vis".

Bemærk venligst, at funktionen Skjul-Billede kun er for Guld- og Platin-medlemmer. Der er i øjeblikket ikke muligt at skjule eller vise billeder fra en mobiltelefon.

Hvis du vælger at skjule Billede 1 (dit Primære Billede), bliver alle dine billeder skjult. Du skal vise Billede 1 (dit Primære Billede), før du gør noget ved dine andre billeder.