Medlemshjælp

help-login

Profiladministration

?

Hvorfor bør jeg verificere min profil, og hvordan gør jeg det?

!
I vores forsøg på at sikre at alle profiler på InternationalCupid.com er ægte, beder vi alle medlemmer verificere deres identitet ved at sende os en kopi af et ID-dokument. Denne kontrol er valgfri, men vi anbefaler, at alle medlemmer gør det for at forbedre sikkerheden på vores side.

For at verificere din profil skal du klikke her, eller vælge "Verificer profil" i menuen "Rediger Profil" på din startside. Klik på knappen "Vælg fil" for at vælge, hvilket ID-dokument du vil bruge. Når dokument er blevet uploadet, vil du blive bedt om at udfylde en kort formular med din personoplysninger, som vi skal tjekke. Klik på knappen "Send" for at afslutte, så din profil bliver godkendt snarest muligt.

Dit ID-dokument skal opfylde følgende kriterier:
  • Det skal være udstedt af en offentlig instans, f.eks kørekort, pas osv.
  • Det skal være i farver - vi kan ikke tage imod kopier i sort-hvid
  • Det skal vise dine personoplysninger OG et billede
  • Det skal be gyldigt, dvs. ikke udløbet eller annulleret
  • Vi kan kun tage imod filer i formaterne .jpg, .bmp, .gif

Verificering af din identitet er en af de måder, hvorpå vi sikrer os, at alle medlemmer er hvem de udgiver sig for at være, så vi kan garantere dig større sikkerhed, når du bruger vores side. Vi ønsker at gøre din online dating-oplevelse så nem og sikker som muligt, og vi mener, at profilverificering giver en større beskyttelse af mod falske profiler og generel udnyttende opførsel.

Vores proces omfatter verificering af oplysninger, såsom navn, køn, fødselsdato og er vigtig del af at skabe sin profil fordi det:
  • giver sidens medlemmer større sikkerhed
  • minimerer sandsynligheden for falske profiler på siden
  • afholder andre medlemmer, som ikke er seriøse
  • forsikrer, at mindreårige ikke kan fremstå på siden som værende myndige

Dit ID bliver kun brugt til at verificere din profil, og vi deler ikke dine oplysninger med tredjeparter. Dit dokument bliver slettet efter det er blevet behandlet.

Din verifikationsstatus vises på din profil, så andre medlemmer kan se, at din profil er ægte.