Asistence členům

help-login

Nastavení fotografií

Q

Jak mohu skrýt nebo zobrazit fotografii?

A
Fotografie můžete skrýt nebo zobrazit na Vašem profilu na stránce Správa fotografií, do které vstoupíte kliknutím zde, nebo zvolením Fotografie v Upravit profil ve Vašem členském účtu. Chcete-li skrýt fotografii, klikněte na Upravit fotografii pod fotografií, kterou chcete skrýt. Potom zvolte Skrýt. Když budete dotázáni, zda jste si jisti, že opravdu chcete skrýt tuto fotografii, klikněte na tlačítko Ano. Vaše fotografie bude nyní skryta. Chcete-li fotografii odkrýt, klikněte na Upravit fotografii a potom zvolte Zobrazit.

Prosím, povšimněte si, že funkce pro skrytí fotografií je k dispozici pouze uživatelkám a uživatelům Zlatého a Platinového členství. Momentálně není možné skrýt a odkrýt fotografie na Vašem mobilním telefonu.

Pokud skryjete Vaši Fotografii 1 (Hlavní fotografii), všechny Vaše fotografie budou skryty. Je nutné, abyste nejprve odkryl/a Vaši Fotografii 1 (Hlavní fotografii), a potom teprve můžete pracovat s Vašimi ostatními fotografiemi.