Vhodné protějšky a vyhledávání

Q

Jak někoho přidám, prohlédnu si nebo smažu z Oblíbených?

A
Seznam Oblíbených je skvělý způsob, jak mít profily všech členek/členů, o které máte obzvlášť zájem, uspořádané pohromadě na jednom místě.

Přidání do Oblíbených
Chcete-li přidat členský profil do Vašeho seznamu Oblíbených, klikněte na odkaz "Přidat do Oblíbených", nebo klikněte na ikonu na členském profilu, či ve výsledcích vyhledávání.

Prohlížení Oblíbených
Chcete-li si prohlédnout Vaše Oblíbené, zvolte Moji Oblíbení z menu aktivity na hlavní stránce Vašeho členského profilu.

Smazání Oblíbených
Pro smazání profilu z Vašich Oblíbených otevřete Váš seznam Oblíbených a označte okénko nad fotografií členky/člena. Kliknutím na tlačítko Označit všechny poblíž horní části stránky označíte všechny profily v Oblíbených. Potom klikněte na tlačítko Smazat Oblíbené pro smazání všech profilů, které jste označil/a.